Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
AsennuksetHuoltotyötIlma-vesilämpöpumputIlmalämpöpumputJokin muu, mikä?

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmitykseen ja viilennykseen

Jo.Tek Oy tekee ammattitaidolla ilmalämpöpumppuasennukset ja huollot Uudenmaan alueella ja laajemminkin; toimialueeseen kuuluu Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula. Ilmalämpöpumppu soveltuu kiinteistöön sekä lämmitys- että jäähdytysratkaisuksi. Se parantaa sisäilman laatua ja samalla poistaa ilmasta turhaa kosteutta, sekä on ennen kaikkea myös edullinen ratkaisu.

Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, sekä kompressorista. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kylmäaineeseen, jota kompressori kierrättää sisä- ja ulkoyksikön välillä. Kylmäaine sitoo itseensä ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka vapauttaa lämmön sisäilmaan. Koko prosessi kuluttaa ainoastaan noin viidenneksen siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. Mikäli ilmalämpöpumppua halutaan käyttää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan päinvastaisesti.

Oikein säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla

Ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa ottaa huomioon Suomen ajoittain ankarat sääolosuhteet. Jo.Tek Oy tarjoaa laadukkaat Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat erinomaisesti myös talvipakkasille. Säätämällä ilmalämpöpumppu oikein saadaan siitä mahdollisimman tehokkaasti toimiva ja myös taloudellinen ratkaisu.

Palvelu kattaa ilmalämpöpumpun asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen ja opastuksen käyttöönotossa, sekä tarvittaessa jatkossa myös huolto- ja korjauspalvelut. Jo.Tek Oy palvelee asiakkaita Uudenmaan alueella ja laajemminkin toimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula.

Mikäli heräsi kysyttävää ilmalämpöpumppuihin liittyen, ota yhteyttä!

 

Copyright © 2019 Jo.Tek Oy. All rights reserved.