Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu rakentuu ulko- ja sisäyksiköstä, sekä kompressorista. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kompressorin ulko- ja sisäyksikön välillä kierrättämään kylmäaineeseen, joka sitoo itseensä ulkoilmasta saatavan lämpöenergian ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka puolestaan vapauttaa lämmön sisäilmaan. Koko prosessi kuluttaa vain noin viidesosan siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. Jos ilmalämpöpumppua halutaan käyttää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan päinvastoin ja saadaan näin haluttu lopputulos.

Ilmalämpöpumpun valinnassa ja käyttöönotossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon Suomen ajoittain ankarat sääolosuhteet; oikealla tavalla säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla. Jo.Tek Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja erinomaisesti myös talvipakkasille soveltuvat Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput. Säätämällä ilmalämpöpumppu oikein varmistetaan, että se on mahdollisimman taloudellinen ja tehokas ratkaisu.

Jo.Tek Oy myy, asentaa, säätää, korjaa ja huoltaa ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla ja laadukkaasti asiakkaille toimialueenamme Helsinki.