Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
AsennuksetHuoltotyötIlma-vesilämpöpumputIlmalämpöpumputJokin muu, mikä?

Asennukset

Antenniasennukset, kaapeloinnit ja muut asennukset pääkaupunkiseudulla

Jo.Tek Oy tekee ammattitaidolla erilaiset asennustyöt toimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula ja koko Uudenmaan alue – ja tarvittaessa laajemminkin! Erikoisosaamiseemme kuuluu esimerkiksi ilmalämpöpumppujen asennukset ja antenniasennukset.

Ilma-vesilämpöpumpun & ilmalämpöpumpun asennus

Meiltä saat ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun asennuksen ammattitaidolla! Tarvittaessa saat meiltä apua myös oikeanlaisen ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun valinnassa, mukaanlukien toimituksen. Lisäksi opastamme laitteen käyttöönotossa ja muissa käyttöön liittyvissä asioissa.

Meiltä saat halutessasi kokonaisvaltaisen palvelun Avaimet käteen -periaatteella: Palvelumme kattaa ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun toimituksen ja asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen, opastuksen käyttöönotossa, sekä myöhemmin tarpeen vaatiessa huolto- ja korjauspalvelun.

Antenniasennus, kaapelointi ja muut asennukset

Teemme ammattitaidolla myös antenniasennukset, kaapeloinnit ja muut teknistä osaamista vaativat asennustyöt. Asennuksen lisäksi opastamme myös laitteiden käyttöönotossa! Teemme asennukset monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, ja hoidamme jokaisen asennuksen samanlaisella huolellisuudella, olipa kyseessä iso tai pieni työ.

Sujuva ja asiantunteva palvelu

Laadukkaan lopputuloksen ja hyvin tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota kokonaisvaltaisen sujuvan ja asiakasystävällisen palvelun – tyytyväinen asiakas on meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta. Ota yhteyttä!

Copyright © 2019 Jo.Tek Oy. All rights reserved.