Asennukset

Asennus- ja huoltotyöt pääkaupunkiseutu

Teemme ammattitaidolla erilaiset elektronista ja teknistä osaamista vaativat asennus- ja huoltotyöt! Erikoisosaamiseemme kuuluu satelliittijärjestelmät, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät, sekä Mitsubishi-ilmalämpöpumput ja jäähdytinlaitteet. Lisäksi teemme kaikenlaiset huoltotyöt kaikkiin asentamiimme laitteisiin. Kysy myös muista asennus- ja huoltotöistä

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula ja koko Uudenmaan alue – ja tarvittaessa laajemminkin!

Antenniasennus, kaapelointi ja muut asennukset

Teemme myös antenniasennukset, kaapeloinnit ja muut teknistä osaamista vaativat asennustyöt ammattitaidolla. Asennuksen lisäksi opastamme myös laitteiden käyttöönotossa! Teemme asennukset monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, ja hoidamme jokaisen asennuksen samanlaisella huolellisuudella, olipa kyseessä iso tai pieni työ.

Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu

Laadukkaan lopputuloksen ja hyvin tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota kokonaisvaltaisesti sujuvan ja asiakasystävällisen palvelun – tyytyväinen asiakas on meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta.

Usein tarvittava asennus tai huoltotyö täytyy tehdä paikassa, jossa ei normaalisti liikuta. Näihin liittyen meillä on tarvittava osaaminen ja tietämys myös monista rakenteellisista ratkaisuista, joka taas on edellytys huollon tekemiselle turvallisesti. Meiltä onnistuu esimerkiksi kaasutiiviit kaapeloinnin läpiviennit ja vaativien antennien pystytykset. Myös muut huoltotyöt onnistuvat tarvittaessa.

Olipa kyseessä sitten ilmalämpöpumpun huolto tai murtohälytinjärjestelmän korjaustyöt, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.