Ilmalämpöpumppu Nurmijärvi

Ammattitaitoiset ilmalämpöpumppuasennukset ja huollot Nurmijärvellä

Ilmalämpöpumppu soveltuu kiinteistöön sekä lämmitys- että jäähdytysratkaisuksi. Usein ilmalämpöpumpun tarpeeseen herätään kesähelteillä kodin sisäilman tullessa tukalan lämpimäksi ja kosteaksi. Ilmalämpöpumppu onkin loistava ratkaisu sisätilojen viilennykseen kustannustehokkaasti. Ilmalämpöpumppu tuo kuitenkin säästöä ympäri vuoden – myös lämmitykseen.
ilmalämpöpumppu helsinki

Ilmalämpöpumppujen myynti sekä asennus- ja huoltopalvelut

Ilmalämpöpumpun asentaminen sekä sen huoltaminen ja korjaustoimenpiteet vaativat aina ammattilaisen apua. Tarjoamme monipuoliset asennuspalvelut sekä autamme ilmalämpöpumpun valinnassa. Valikoimastamme löytyy ensiluokkaiset, modernit Mitsubishi Electric ja Gee -merkkien ilmalämpöpumput. Kartoitamme mielellämme tarpeesi ilmalämpöpumpulle ja opastamme kaikissa ilmalämpöpumpun käyttöön liittyvissä asioissa. Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput Nurmijärvellä niin koteihin, mökeille kuin yrityksille erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin.

Valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja ennen ilmalämpöpumpun hankkimista. Markkinoilla on esimerkiksi paljon ilmalämpöpumppuja, joita ei ole suunniteltu käytettäväksi viilennyksen lisäksi lämmitykseen kylmissä olosuhteissa. On siis suositeltavaa tehdä perusteellinen vertailu eri vaihtoehtojen välillä. Lisäksi on tärkeää valita oikean kokoinen pumppu, joka sopii talosi tarpeisiin. Jo.Tek Oy myy ja toimittaa markkinoiden edistyksellisimmät ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat erinomaisesti myös talvipakkasille. Säätämällä ilmalämpöpumppu oikein saadaan siitä mahdollisimman tehokkaasti toimiva ja kannattava taloudellinen ratkaisu myös Suomen vaihtelevissa sääoloissa.

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumppuun kuuluu sisäyksikkö, ulkoyksikkö ja kompressori. Pumpun toiminta perustuu kylmäaineeseen, jota kompressori kierrättää sisä- ja ulkoyksikön välillä. Kylmäaine sitoo itseensä ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka vapauttaa lämmön sisäilmaan. Ilmalämpöpumppu on edullinen ratkaisu, sillä koko prosessi kuluttaa ainoastaan noin viidenneksen siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. Säätämällä prosessin toimimaan päinvastaisesti, ilmalämpöpumppu toimii sisäilman viilentämiseen.
ilmalämpöpumppu toimintaperiaate
ammattitaitoinen ilmalämpöpumppu asennus

Kaikki ilmalämpöpumppuun liittyvä samalta toimijalta

Saat meiltä halutessasi kokonaisvaltaisen palvelun Avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa ilmalämpöpumpun toimituksen ja asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen, opastuksen käyttöönotossa, sekä myöhemmin tarpeen vaatiessa huolto- ja korjauspalvelun.

Ilmalämpöpumppuun investoiminen kannattaa

Ota yhteyttä, kun mietit ilmalämpöpumpun hankintaa Nurmijärvellä. Oikein säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla ja tuo helpotusta kuumuuteen kesällä. Ilmalämpöpumppu tuo merkittäviä säästöjä energiakustannuksiin ja samalla parantaa asumismukavuutta. Yksi merkittävä etu ilmalämpöpumpussa on sen kyky hyödyntää uusiutuvaa energiaa. Ilmalämpöpumppu nostaa myös asunnon arvoa!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.