Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla lämpöä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään

Jo.Tek Oy tekee ammattitaidolla ilma-vesilämpöpumppujen asennukset koko Uudenmaan alueella ja laajemminkin; toimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula. Ilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu; siinä missä ilmalämpöpumppu siirtää lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan, ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön nimensä mukaisesti ulkoilmasta veteen.

Lämmitettyä vettä voidaan kierrättää kiinteistön vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä, sekä käyttää myös kiinteistön käyttöveden lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumppu säästää kokonaisenergiakustannuksissa verrattuna enemmän kuin ilmalämpöpumppu. Suomen ajoittain ankarien sääolosuhteiden takia ilma-vesilämpöpumpun tueksi suositellaan varalämmitysjärjestelmää.

Ilma-vesilämpöpumppu sekä lämmittää, että jäähdyttää

Ilma-vesilämpöpumppu sekä lämmittää että jäähdyttää kiinteistön sisäilmaa tarpeen mukaan. Se on mahdollista säätää erikseen kesä- ja talvikuukausille, jonka ansiosta kokonaisenergiankulutus saadaan pidettyä mahdollisimman alhaisella tasolla. Ilma-vesilämpöpumpun avulla paitsi säästää energiakustannuksissa, myös vähentää ympäristön kuormitusta. Ilman lämpöenergia on uusiutuvaa energiaa eikä sen käyttö aiheuta päästöjä, joten ilma-vesilämpöpumpun käyttö on ympäristöystävällinen valinta.

Jo.Tek Oy tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ilma-vesilämpöpumput; meiltä saat merkeistä laadukkaimman eli Mitsubishi Electricin, jonka ilma-vesilämpöpumput soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja vaativat vain harvoin huoltoa tai korjausta.

Palvelu kattaa ilma-vesilämpöpumpun asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen, opastuksen käyttöönotossa, sekä myöhemmin tarpeen vaatiessa huoltopalvelun. Palvelen asiakkaita koko Uudenmaan alueella ja laajemminkin; toimialueeseen kuuluu Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.