Ilmalämpöpumput Vantaan alueella

Jo.Tek Oy myy, asentaa, huoltaa ja korjaa ilmalämpöpumput Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella. Ilmalämpöpumppu tehostaa sisätilojen lämmitystä ja kesäisin laitetta voidaan käyttää sisätilojen viilentämisessä. Lisäksi ilmalämpöpumppu samalla myös puhdistaa ja raikastaa ilmaa.

Olemme erikoistuneet ilmalämpöpumppujen sekä muiden teknisten laitteiden asennus- ja huoltotöihin. Vantaalla ilmalämpöpumppujen asennuksen hoitaa aina pätevä ja ammattitaitoinen Jo.Tek Oy:n asentaja. Teemme työn 30 vuoden kokemuksella ja panostamme siihen, että asiakkaamme saavat meiltä aina laadukasta ja sujuvaa palvelua. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu säästää energiakustannuksissa

Ilmalämpöpumppuun kuuluu sisä- ja ulkoyksikkö, sekä näiden välillä toimiva kompressori. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kompressorin sisä- ja ulkoyksikön välillä kierrättämään kylmäaineeseen, joka sitoo ulkoilmasta saatavan lämpöenergian ja luovuttaa sen sisäyksikölle, joka taas vapauttaa lämmön sisäilmaan. Kokonaisuudessaan tämä prosessi kuluttaa vain 20% siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa takaisin lämpöenergian muodossa, eli se on erittäin taloudellinen ratkaisu. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös sisäilman viilentämiseen, kun prosessi säädetään toimimaan toisinpäin.

Sisäilman lämmitystä pystytään tehostamaan ilmalämpöpumpulla siis ekologisesti ja ennen kaikkea edullisesti. Lämmityskustannuksissa voidaan sopivalla laitteella säästää jopa noin 50 prosenttia. Ilmalämpöpumppu tuo hyötyä etenkin niihin Vantaalla sijaitseviin rakennuksiin, joissa on entuudestaan öljy- tai sähkölämmitys. Laitteen käyttö kesäisin tilojen viilentämiseen on sekin edullista. Ilmalämpöpumpun avulla sisäilman lämpötila saadaan pidettyä mieluisana ympäri vuoden. Jo.Tek Oy  asentaa niin Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput kuin muidenkin valmistajien laitteet Vantaan alueella.

Ilmalämpöpumpun valinta

Etenkin ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoituspaikka täytyy valita huolella. Sisäyksikkö tulisi sijoittaa niin, että laite pystyy kierrättämään lämpöä mahdollisimman tehokkaasti laajalle alueelle. Näin ilmalämpöpumpulla saavutetaan myös paras hyöty. Useimmiten ilmalämpöpumpun sisäyksikkö asennetaan esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen. Ulkoyksikkö taas voidaan sijoittaa oikeastaan mille tahansa ulkoseinälle, kunhan yksiköiden yhdistäminen onnistuu.

Jo.Tek Oy auttaa tarvittaessa valitsemaan Vantaalla sijaitsevaan rakennukseen sopivan ilmalämpöpumpun sekä sisä- ja ulkoyksikön sijoituspaikan. Meiltä löytyy asiantuntijuutta ja ammattitaitoa kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvistä asioissa. Saat tilattua kauttamme Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka olemme todenneet toimivan erinomaisen hyvin erilaisissa kohteissa. Toimitamme, asennamme ja huollamme laadukkaat ilmalämpöpumput Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella. Tarjoamme luotettavaa palvelua ja kanssamme työ sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Tehokkaat ilmalämpöpumput Vantaalla sijaitseviin rakennuksiin

Meiltä laadukkaat ja myös Suomen vaihtelevat sääolosuhteet kestävät Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput! Lisäksi tarjoamme asennuspalvelua ja autamme tarvittavien säätöjen tekemisessä ennen ilmalämpöpumpun käyttöönottoa. Tarjoamme myös kattavat korjaus- ja huoltopalvelut. Jo.Tek Oy palvelee asiakkaita Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Tehokkailla ilmalämpöpumpuilla saavutetaan toivottu hyöty lämmityskustannuksissa. Lisäksi laitteet lisäävät osaltaan asuinmukavuutta. Ilmalämpöpumpun säätö oikein suoritetun asennuksen ja käyttöönoton jälkeen on helppoa. Ilmalämpöpumppu on kaikin puolin edullinen ja kannattava investointi.

Ota yhteyttä Jo.Tek Oy:n asentajiin ja tilaa kauttamme ilmalämpöpumpun asennus, huolto tai korjaus tarpeen mukaan. Suoritamme jokaisen työn sovitusti ja tarvittaessa ripeälläkin aikataululla. Teknistä ja elektronista osaamista vaativien laitteiden, kuten juuri ilmalämpöpumpujen asennus- ja huoltotyöt ovat erikoisosaamistamme. Voit pyytää meiltä tarjouksen laitteista, palveluista tai suuremmasta kokonaisuudesta. Vastaamme mielellämme palveluihin ja ilmalämpöpumppuihin