Ilma-vesilämpöpumppu Espoo

Ilma-vesilämpöpumppu säästää energiakustannuksissa

Ilma-vesilämpöpumppu toimii samankaltaisella periaatteella kuin ilmalämpöpumppu; ilma-vesilämpöpumppu siirtää nimensä mukaisesti lämmön ulkoilmasta veteen, siinä missä ilmalämpöpumppu ulkoilmasta sisäilmaan. Lämmitettyä vettä voidaan kierrättää kiinteistön vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja myös käyttää kiinteistön veden lämmittämisessä. Kokonaisenergiakustannuksissa ilma-vesilämpöpumppu säästää vielä enemmän kuin pelkkä ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumpun tukena on suositeltavaa pitää varalämmitysjärjestelmää Suomen ajoittain ankarien sääolosuhteiden takia.

Ilma-vesilämpöpumpun avulla kiinteistön kokonaisenergiankulutus saadaan pidettyä mahdollisimman alhaisella tasolla, sillä se on mahdollista säätää erikseen kesä- ja talvikuukausille, niin että tarpeen mukaan se joko lämmittää tai jäähdyttää sisäilmaa. Säästön lisäksi ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, sillä ilman lämpöenergian käyttö ei aiheuta lainkaan päästöjä. Palvelemme asiakkaita Espoossa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.