Ilma-vesilämpöpumppu Vantaa

Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta siinä lämpö siirretään nimen mukaisesti veteen eikä sisäilmaan. Lämmitettyä vettä voidaan kierrättää vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttää myös kiinteistön veden lämmitykseen. Kokonaisenergiakustannuksissa ilma-vesilämpöpumppu säästää vielä enemmän kuin pelkkä ilmalämpöpumppu, joten se on erittäin taloudellinen ratkaisu. Suomen ajoittain kovien sääolosuhteiden takia ilma-vesilämpöpumpun tueksi suositellaan varalämmitysjärjestelmää.

Ilma-vesilämpöpumppu on mahdollista säätää erikseen kesä- ja talvikuukausille, niin että se tarpeen mukaan joko jäähdyttää tai lämmittää; näin kokonaisenergiankulutus saadaan pidettyä mahdollisimman pienenä. Ilma-vesilämpöpumppu on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei aiheuta päästöjä.

Jo.Tek Oy palvelee asiakkaita Vantaan alueella. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta ratkaisusta!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.