Ilmalämpöpumppu Järvenpää

Ilmalämpöpumppujen kattavat asennus- ja huoltopalvelut Järvenpäässä

Jo.Tek Oy myy ja toimittaa modernit ilmalämpöpumput sekä tarjoaa lämpöpumppujen monipuolista asennus-, huolto- ja korjauspalvelua Järvenpään alueella. Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu sisätilojen lämmitykseen, ja se tarjoaa myös viilennysmahdollisuuden kesäkuukausina. Lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa ja raikastaa kodin tai esimeriksi toimitilakiinteistön sisäilmaa.

Olemme erikoistuneet ilmalämpöpumppujen ja muiden teknisten laitteiden asennus- ja huoltotöihin. Palvelemme Järvenpäässä niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä kohteen koosta tai projektin laajuudesta riippumatta. Voit luottaa 30 vuoden kokemukseemme alalta, tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina laadukasta ja sujuvaa palvelua. Ilmalämpöpumppujen asennuksen suorittaa pätevä ja ammattitaitoinen Jo.Tek Oy:n asentaja.

ilmalämpöpumppu helsinki

Valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Ilmalämpöpumpun huolellinen valinta ja oikeaoppinen käyttöönotto Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa on erittäin tärkeää. Oikein säädettynä ilmalämpöpumppu pystyy lämmittämään tehokkaasti myös kovilla pakkasilla. Jo.Tek Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat erinomaisesti myös talvipakkasille. Huolellinen valinta, ammattilaisen suorittamat huollot sekä sopivat säädöt varmistavat, että ilmalämpöpumppu on taloudellinen, tehokas ja pitkään kestävä ratkaisu. Autamme mielellämme valitsemaan Järvenpäässä sijaitsevaan kohteeseesi sopivan ilmalämpöpumpun – oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, toimisto, liiketila tai muu suurempi toimitila. Laadukkaan ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 40-60 % lämmityskustannuksista, kun sisäyksikkö ja ulkoyksikkö ovat oikein sijoitettu.

Mihin ilmalämpöpumpun energiatehokas toiminta perustuu?

Ilmalämpöpumppu rakentuu ulko- ja sisäyksiköstä, sekä kompressorista. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kompressorin ulko- ja sisäyksikön välillä kierrättämään kylmäaineeseen, joka sitoo itseensä ulkoilmasta saatavan lämpöenergian ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka puolestaan vapauttaa lämmön sisäilmaan. Jos ilmalämpöpumppua halutaan käyttää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan päinvastoin ja saadaan näin haluttu lopputulos. Koko prosessi kuluttaa vain noin viidesosan siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin.
ilmalämpöpumppu toimintaperiaate
ammattitaitoinen ilmalämpöpumppu asennus

Ammattitaitoiset ilmalämpöpumppujen asentajat palveluksessasi

Voit tilata kauttamme niin ilmalämpöpumpun kuin itse laitteen asennuksen. Teemme myös tarvittavat huollot ja korjaukset, joilla varmistetaan, että ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti ja oikein.

Ilmalämpöpumppuun investoiminen kannattaa

Ilmalämpöpumpun hyötyjä kiinteistön lämmitys- ja jäähdytysratkaisuna ovat mm. energiansäästö, jäähdytysmahdollisuus, asumis- tai työskentelymukavuuden parantaminen, ilmanpuhdistus, helppokäyttöisyys ja älykkäät ohjausjärjestelmät. Ilmalämpöpumppu parantaa sisäilman laatua ja samalla poistaa ilmasta turhaa kosteutta. Ennen kaikkea ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ja ekologinen lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka sopii useimpiin rakennuksiin. Investointi maksaa itsensä takaisin yleensä muutamassa vuodessa kohteesta ja laitteen säädöstä riippuen.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.