Ilmalämpöpumppu Riihimäki

Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto Riihimäellä Jo.Tek Oy:lta

Ilmalämpöpumppu parantaa sisäilman laatua ja samalla poistaa ilmasta turhaa kosteutta, sekä on ennen kaikkea myös edullinen ratkaisu kiinteistön lämmitys- ja ilmastointijärjestelmäksi. Ilmalämpöpumppuun investoiminen kannattaa monessa tapauksessa. Se on energiatehokas lämmitys- ja jäähdytysratkaisu, joka voi tuoda merkittäviä säästöjä energiakustannuksiin ja samalla parantaa asumismukavuutta. Lisäksi yksi merkittävä etu ilmalämpöpumpussa on sen kyky hyödyntää uusiutuvaa energiaa. Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin. Oikein asennettuna ilmalämpöpumpun käyttö voi johtaa huomattaviin säästöihin lämmitysenergian kulutuksessa, erityisesti verrattuna perinteisiin sähkö- tai öljylämmitysjärjestelmiin.
ilmalämpöpumppu helsinki

Tilaa modernit ilmalämpöpumput Riihimäellä meiltä

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat Mitsubishi Electric ja Gee -merkkien ilmalämpöpumput, joiden viimeistelty ulkonäkö ja toiminnot on suunniteltu sopimaan erilaisiin ja erikokoisiin kiinteistöihin. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput tarjoavat useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka parantavat niiden suorituskykyä, energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta:

Miellyttävyys

Ilmalämpöpumppu voidaan mukauttaa tarkasti lämmitys- tai jäähdytystarpeisiin ja se säilyttää sisätiloissa tasaisen lämpötilan ulkoilmasta riippumatta.

Helppokäyttöisyys

Älykkäät ohjausjärjestelmät tarjoavat helpon käytön ja ohjelmoinnin esimerkiksi etäyhteydellä mobiilisovelluksesta.

Hiljaisuus

Monissa uusissa ilmalämpöpumpuissa on erilaisia energiansäästötiloja, kuten yötila tai takkatoiminto, jotka toimivat lähes äänettömästi.

Puhtaus

Sisäänrakennetut ilmanpuhdistus- ja suodatusjärjestelmät poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia, kuten pölyä, allergeeneja ja hajuja, parantaen sisäilman laatua ja luomalla terveellisemmän asumisympäristön.

Ilmalämpöpumpulla helpotusta kosteaan ja kuumaan sisäilmaan

Ilmalämpöpumpun avulla voit myös jäähdyttää sisätiloja kesäisin. Se poistaa tehokkaasti lämpöä huoneesta ja siirtää sen ulkoilmaan. Ilmalämpöpumpun avulla voit pitää kotisi miellyttävän viileänä kuumina kesäpäivinä ilman tarvetta erilliselle ilmastointilaitteelle. Ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta poistamalla sisäilmasta kosteutta ja tunkkaisuutta!
ilmalämpöpumppu toimintaperiaate
ammattitaitoinen ilmalämpöpumppu asennus

Ilmalämpöpumppujen toimitus, asennus, huolto- ja korjauspalvelut

Jo.Tek Oy:lta saat kaikki ilmalämpöpumppujen asennukseen liittyvät työt joko yksittäisinä palveluina tai halutessasi kokonaisvaltaisella Avaimet käteen -periaatteella. Toimimme Riihimäen alueella ja palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Palvelumme kattaa ilmalämpöpumpun toimituksen ja asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen, opastuksen käyttöönotossa, sekä myöhemmin tarpeen vaatiessa huolto- ja korjauspalvelun. Muistathan, että ilmalämpöpumpun asentaminen sekä sen huoltaminen ja korjaustoimenpiteet vaativat aina ammattitaitoisen asentajan.

Ota yhteyttä, kun mietit ilmalämpöpumpun hankintaa Riihimäellä

Tarjoamme monipuoliset asennuspalvelut sekä autamme ilmalämpöpumpun valinnassa, hankinnassa ja kiinteistön yksilöllisten ilmanvaihtotarpeiden kartoittamisessa. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää ilmalämpöpumppuihin liittyen, ota yhteyttä.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.