Ilmalämpöpumppu Espoo

ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu

Ilmalämpöpumppu koostuu kompressorista sekä sisä- ja ulkoyksiköstä, ja sen toiminta perustuu kompressorin sisä- ja ulkoyksikön välillä kierrättämään kylmäaineeseen. Kylmäaine sitoo itseensä ulkoilmasta saatavan lämpöenergian ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka taas vapauttaa lämmön sisäilmaan. Kokonaisuudessaan tämä prosessi kuluttaa ainoastaan noin viidesosan siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin, eli kyseessä on erittäin kustannustehokas ratkaisu. Mikäli ilmalämpöpumppua halutaan hyödyntää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan toisin päin.

Suomen ajoittain ankarat sääolosuhteet kannattaa ehdottomasti huomioida ilmalämpöpumpun valinnassa ja käyttöönotossa; oikeanlainen ja oikealla tavalla säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla. Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella säädöllä ennen käyttöönottoa varmistetaan, että se toimii mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen myynti, asennus, säätäminen, huolto ja korjaus laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaille Espoossa! Jo.Tek Oy tarjoaa laadukkaat ja Suomen sääolosuhteet kestävät Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.