Gree ilmalämpöpumppu

gree ilmalämpöpumppu

Gree ilmalämpöpumput Helsinki & Uusimaa

Jo.Tek Oy toimittaa ja asentaa Gree ilmalämpöpumppuja Uudellamaalla. Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree tarjoaa laajan valikoiman niin sisä- kuin ulkoyksiköitä erilaisiin kohteisiin. Voimme asentaa Gree ilmalämpöpumput kaikkiin Uudenmaan alueella sijaitseviin koteihin ja yritysten toimitiloihin. Ilmalämpöpumppu tehostaa tilojen lämmitystä ja tuo parhaimmillaan jopa yli 50% säästön öljy- tai suorasähkölämmitteisen rakennuksen lämmityskuluihin. Kesähelteillä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää tilojen viilennykseen.

gree logo

Gree sopii niin kotiin kuin toimistoon

Gree valmistaa niin omakotitaloihin, mökeille, toimistoihin, ravintoloihin sekä myymälöihin soveltuvia ilmalämpöpumppuja. Esimerkiksi kotiin sopiva Gree Fairy on kaunis, siro ja tehokas ilmalämpöpumppu, joka muotoilunsa ansiosta sulautuu useimpiin tiloihin. Sisäyksikkö voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, jolloin tehoa voidaan säätää vuorokauden ja tilojen käytön mukaan. Huomaamaton sisäyksikkö jakaa lämpöä tehokkaasti ja hiljaisesti. Myös Amber-ilmalämpöpumpun valkoinen lasimainen pinta soveltuu täydellisesti skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Laite edustaa korkeinta mahdollista energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksessä että viilennyksessä.

Me Jo.Tek Oy:ssä autamme sinua valitsemaan kohteeseen parhaiten soveltuvan ilmalämpöpumpun. Hoidamme myös Gree ilmalämpöpumppujen huollon sekä korjauksen tarvittaessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Uudenmaan. Kaksikerroksisiin asuntoihin, liiketiloihin sekä isompiin tiloihin soveltuu hyvin Gree Multi-Split. Gree Multi-Split on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu, jossa sisäyksiköt kytketään yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Mallia suositellaan myös asuntoihin, joissa on suljettu pohjaratkaisu, joka rajoittaa puhallusilman leviämistä muihin tiloihin. Saatavilla on myös kattoon sekä lattian rajaan sijoitettavia ilmalämpöpumppuja. Etenkin ravintoloihin, kokoustiloihin ja muihin suuriin tiloihin suositellaan kattoon asennettavia Gree ilmalämpöpumppuja. Kohteisiin, joissa sisäyksikön asennus katon rajaan on hankalaa tai mahdotonta, on lattian rajaan sijoitettava sisäyksikkö hyvä vaihtoehto. Laite levittää lämmön ylöspäin puhaltamalla ja tarvittaessa myös samanaikaisesti laitteen alaosasta. Ilmalämpöpumppu puhaltaa ilmaa miellyttävästi ilman vedon tunnetta. Koska laite sijaitsee matalalla, on sisäyksikön puhdistus ja huolto helppoa.

Monipuoliset ja ympäristöystävälliset Gree ilmalämpöpumput Helsingissä ja koko uudellamaalla

Gree ilmalämpöpumput ovat sekä ympäristöystävällisiä että erittäin tehokkaita. Laitteissa käytettävän R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus ovat kolme kertaa pienemmät verrattuna perinteiseen R410A-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän. Gree haluaa olla alan edelläkävijä ja kehittää laitteita sekä toimintoja ympäristöystävällisyys sekä käyttömukavuus mielessä pitäen.

Edulliset sekä ekologiset Gree ilmalämpöpumput on varusteltu myös muilla erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät laitteiden helppokäyttöisyyttä sekä energiatehokkuutta. Hiljaisia sisäyksiköitä voidaan säätää eri puhallinteholle sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta myös omalla puhelimella tai muulla älylaitteella. Erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita varten suunnitellun 2-astekompressorin ansiosta Gree ilmalämpöpumput toimivat erittäin suurella lämmitysteholla sekä hyvällä hyötysuhteella. Hyöty saavutetaan jopa alle -30˚C:ssa. Gree ilmalämpöpumput säästävät siis energiaa kaikkina vuodenaikoina. Green patentoima 2-astekompressori mahdollistaa tarvittaessa myös tilojen tehokkaan viilennyksen.

Gree ilmalämpöpumpppujen mukana tulevan kaukosäätimen iFEEL-toiminolla voidaan mitata tilan lämpötila ja säätää ilmalämpöpumpun tehoa sen mukaan. Lämpötila mitataan sillä korkeudella, jolla oleskellaan, jolloin lämpötila ei määräydy esimerkiksi laitteen sijainnin mukaan. Sisälämpötila saadaan iFEEL-toiminnon avulla säädettyä juuri sopivaksi.

Tilaa Gree ilmalämpöpumppu kauttamme kotiin, toimistoon tai ravintolaan! Toimitamme, asennamme ja huollamme suosittuja Gree ilmalämpöpumppuja. Kerromme mielellämme isää Gree ilmalämpöpumppujen ominaisuuksista ja käytöstä. Autamme sinua valitsemaan mallistosta parhaan hyötysuhteen tuovat ulko- ja sisäyksiköt.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.