Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

mitsubishi electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput Helsinki & Uusimaa

Jo.Tek asentaa, huoltaa ja korjaa Mitsubishi -merkin ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja kokemuksella. Tarjoamme laadukkaat ja kestävät Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput kaikkiin pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla sijaitseviin koteihin ja toimitiloihin. Laadukas Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppua voidaan käyttää kesähelteillä myös tilojen viilennykseen edullisesti. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Laitteet toimivat kaikissa ulkolämpötiloissa, ja sopivat lämmönlähteeksi pohjoisen koteihin. Asentamalla kotiin Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun, voit säästää jopa 50% öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa.

Laadukas ja käyttäjäystävällinen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Laatuun on panostettu aina kaukosäätimen toiminnoista sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat markkinoiden huippua ja laitteille taataan huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan. Me Jo.Tek Oy:ssä olemme erikoistuneet Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen asennukseen sekä huoltoon ja autamme sinua valitsemaan kotiisi tai yrityksesi tiloihin tuotevalikoimasta sopivimman. Toimimme koko Uudenmaan alueella.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu on suunniteltu kotien sisustusta ajatellen. Valkoisen lisäksi osaa malleista on saatavilla myös muissa väreissä. Sisäyksiköt on muotoiltu mahdollisimman huomaamattomiksi, jolloin ne sopivat useimpiin tiloihin. Ilmalämpöpumpun äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), joten laitteen ollessa päällä sitä tuskin kuulee. Suosittelemme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun asennusta, sillä lämmityksen tehostamisen lisäksi lämpöpumppu puhdistaa kotisi sisäilmaa sekä vähentää kosteutta.

Laitteita kehitetään jatkuvasti ja esimerkiksi uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uusi kylmäaine vähentää CO2-kuormitusta huomattavasti edelliseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Laitteiden ympäristöystävällisyyteen, energiatehokkuuteen sekä käyttäjäystävällisiin ominaisuuksiin on panostettu. Mitsubishi Electricin osa lämpöpumppumalleista on varustettu vakiona WiFi-toiminnolla, jolla lämpöpumppua voidaan etäohjata vaikka omalla puhelimella. Ilmalämpöpumpun säätö ja ohjaus tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella onnistuu MELCloud avulla, joka on saatavilla myös lisävarusteena muihin Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuihin.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput kauttamme kohteeseen kuin kohteeseen

Ilmalämpöpumppu valitaan aina kohteen tarpeen mukaan. Toimitamme Mitsubishi Electric lämpöpumppuja, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin ja vaativiinkin kohteisiin. Esimerkiksi monikerroksisiin asuinrakennuksiin, toimistotiloihin ja kohteisiin, joihin ei voida asentaa useampia ulkoyksiköitä voidaan asentaa Mitsubishi Electric MXZ -multisplit-ilmalämpöpumppu. Silloin yhteen ulkoyksikköön pystytään kytkemään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Sisäyksiköt voivat olla seinämalleja ja/tai kattokasetteja. Kattokasetti on lähes huomaamaton ja sopii asennettavaksi suuriin avariin tiloihin kuten koteihin, toimistoihin ja myymälöihin. Ulkoyksikkö valitaan tehontarpeen ja sisäyksiköiden lukumäärän perusteella.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu sopii heille, jotka etsivät laadukasta, ekologista ja pohjoisen olosuhteisiin sopivaa laitetta. Laajan valikoiman ansiosta pystymme valitsemaan juuri sinun kotisi tarpeisiin sopivat ulko- ja sisäyksiköt. Kaunis muotoilu yhdessä laadukkaan tekniikan kanssa tuovat miellyttävän tavan tehostaa tilojen lämmitystä. Laitteiden ominaisuudet kuten erinomainen lämmitysteho, tehokas ilmansuodatus, suora tai epäsuora ilmanohjaus sekä viikkoajastin on suunniteltu käyttäjää ja asuinmukavuutta ajatellen. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu, tuo huomattavia energiasäästöjä ja lisää asuntosi arvoa.

Luotamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen laatuun, mutta pystymme tarvittaessa tekemään laitteisiin huolto- ja korjaustoimenpiteitä, joilla varmistetaan laitteen toimivuus sekä pidennetään laitteen käyttöikää. Toiminta-alueemme kattaa koko Uudenmaan alueen.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.