Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
AsennuksetHuoltotyötIlma-vesilämpöpumputIlmalämpöpumputJokin muu, mikä?

Huoltotyöt

Huoltotyöt pääkaupunkiseutu

Teemme ammattitaidolla erilaiset elektronista ja teknistä osaamista vaativat huoltotyöt! Erikoisosaamiseemme kuuluu satelliittijärjestelmät, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät, sekä Mitsubishi-ilmalämpöpumput ja jäähdytinlaitteet. Lisäksi teemme kaikenlaiset huoltotyöt kaikkiin asentamiimme laitteisiin. Kysy myös muista huoltotöistä

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula ja koko Uudenmaan alue – ja tarvittaessa laajemminkin!

Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu

Laadukkaan lopputuloksen ja hyvin tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota kokonaisvaltaisesti sujuvan ja asiakasystävällisen palvelun – tyytyväinen asiakas on meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta.

Usein tarvittava asennus tai huoltotyö täytyy tehdä paikassa, jossa ei normaalisti liikuta. Näihin liittyen meillä on tarvittava osaaminen ja tietämys myös monista rakenteellisista ratkaisuista, joka taas on edellytys huollon tekemiselle turvallisesti. Meiltä onnistuu esimerkiksi kaasutiiviit kaapeloinnin läpiviennit ja vaativien antennien pystytykset. Myös muut huoltotyöt onnistuvat tarvittaessa.

Olipa kyseessä sitten ilmalämpöpumpun huolto tai murtohälytinjärjestelmän korjaustyöt, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Copyright © 2019 Jo.Tek Oy. All rights reserved.