Ilma-vesilämpöpumppu Helsinki

ilma-vesilämpöpumppu talvella

Ilma-vesilämpöpumput Helsinki

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on samanlainen kuin ilmalämpöpumpulla; ilmalämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta sisäilmaan, ja ilma-vesilämpöpumppu taas nimensä mukaisesti ulkoilmasta veteen. Lämmitettyä vettä voidaan kierrättää kiinteistön vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja sitä voidaan myös käyttää kiinteistön veden lämmityksessä. Kokonaisenergiakustannuksissa ilma-vesilämpöpumppu säästää verrattuna vielä enemmän kuin pelkkä ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumpun tueksi suositellaan varalämmitysjärjestelmää Suomen ajoittain ankarien sääolosuhteiden takia.

Ilma-vesilämpöpumppu tarpeen mukaan sekä jäähdyttää että lämmittää kiinteistön sisäilmaa ja se on mahdollista säätää erikseen talvi- ja kesäkuukausille, jonka ansiosta kokonaisenergiankulutus saadaan pidettyä mahdollisimman pienenä. Ilma-vesilämpöpumpun käyttö paitsi säästää energiakustannuksissa, myös vähentää turhaa ympäristön kuormitusta. Ilman lämpöenergian käyttö ei aiheuta päästöjä ja se on uusiutuvaa energiaa, joten ilma-vesilämpöpumpun käyttö on ympäristöystävällinen valinta! Meiltä laadukkaat ja kestävät Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumput. Jo.Tek Oy palvelee asiakkaita toimialueena Helsinki ja koko Uusimaa.

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.