Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.


Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
AsennuksetHuoltotyötIlma-vesilämpöpumputIlmalämpöpumputJokin muu, mikä?

Mitsubishi Electric

MITSUBISHI ELECTRIC ILMA-VESILÄMPÖPUMPPUT HELSINKI & PÄÄKAUPUNKISEUTU – JO.TEK OY

Ilma-vesilämpöpumppu on tarkoitettu rakennuksen lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Jo.Tek Oy auttaa sinua valitsemaan kohteeseen sopivan Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpun. Samalla voit tilata kauttamme laitteen asennuksen ja huollon. Asennuksen lisäksi opastamme ilma-vesilämpöpumppujen käyttöönotossa ja ohjauksessa. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja tarjoamme asiakkaillemme aina parasta palvelua. Huolehdimme siitä, että asentajillamme on ajankohtainen tieto lämpöpumppujen kehityksestä ja ominaisuuksista.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität asuintilojen lisäksi tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Laajan tuotevalikoiman ansiosta voidaan kotiisi valita aina parhaan hyödyn tuova laitekokonaisuus.  Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppujen kehittyneen tekniikan ansiosta saadaan huomattavia säästöjä lämmityskuluihin. Tavoitteenamme on löytää aina kuhunkin kohteeseen ilma-vesilämpöpumppu, jolla saadaan tuotettua maksimaalinen lämpö mahdollisimman vähäisellä energian käytöllä.

Ilma-vesilämpöpumppujen monipuoliset ominaisuudet

Kehityksen myötä on ilma-vesilämpöpumppujen energiatehokkuus sekä käyttömukavuus parantunut huomattavasti. Uusimman tekniikan ansiosta saavutetaan suuri lämpöteho myös talvipakkasilla. Mitsubishi Electric lämpöjärjestelmä korvaa öljy-, sähkö- tai kaukolämpöenergiaa ympäristöystävällisellä ja laadukkaalla lämpöpumpputekniikalla. Lisävarusteena Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppuihin on saatavilla langaton kaukosäädin sekä WiFi yhteys, joilla laitteen säätö käy helposti.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppujen valikoimasta löytyy muun muassa Mitsubishi Electric Ecodan, joka ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden. Lämpöpumppu on vain 1,6 metriä korkea, jolloin se voidaan helposti sijoittaa mataliinkin tiloihin. Mitsubishi Electric Ecoda sisältää useimpiin kohteisiin riittävän 200 litran varaajan. Mitsubishi Electricin portaattoman invertteritekniikan ansiosta laite tuottaa vain juuri sen määrän energiaa kuin tarvitaan rakennuksen lämmityskäyttöön. Säästöä tulee huomattavasti, kun energiaa ei haaskata.

Pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin sopivalla Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox ilma-vesilämpöpumpulla saavutetaan myös suuret säästöt kiinteistön lämmityskuluihin. Tarvittaessa lämpöpumppuja voidaan kytkeä useampi rinnakkain. Yksiköt ovat pieniä ja keyvitä, jolloin niiden asennus käy helposti ja nopeasti. Ominaisuuksista ei ole tingitty, vaan ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää myös erittäin kylminä talvina. Jo.Tek Oy tuntee Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppujen toiminnot ja tekniikan. Suoritamme lämpöpumppujen asennukset, huollot ja korjaukset kaikkialla Uudenmaan alueella.

Jo.Tek Oy auttaa laitteiden käyttöönotossa

Suosittelemme Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppuja, sillä ne ovat laadukkaita, kestäviä ja luotettavia. Olemme Jo.Tek Oy:llä erikoistuneet juuri Mitsubishi Electric laitteiden asennukseen, huoltoon sekä korjaukseen. Mitsubishi Electric yksiköt ovat kevyitä, kompakteja ja näin ollen helppo asentaa myös vaativiin kohteisiin. Kun tilaat Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpun ja asennuksen kauttamme, autamme myös laitteen käyttöönotossa ja kerromme miten ohjausnäyttö sekä mahdollinen kaukosäädin toimii. Jo.Tek Oy on täyden palvelun yritys, josta saat kaiken tarvitsemasi, kun suunnittelet ilma-vesilämpöpumpun hankintaa. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää tuotteista! Toiminta-alueemme kattaa koko Uudenmaan.

Copyright © 2022 Jo.Tek Oy. All rights reserved.