Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmitykseen ja viilennykseen

Jo.Tek Oy tekee ammattitaidolla ilmalämpöpumppuasennukset ja huollot Uudenmaan alueella ja laajemminkin; toimialueeseen kuuluu Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula. Ilmalämpöpumppu soveltuu kiinteistöön sekä lämmitys- että jäähdytysratkaisuksi. Se parantaa sisäilman laatua ja samalla poistaa ilmasta turhaa kosteutta, sekä on ennen kaikkea myös edullinen ratkaisu.

Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, sekä kompressorista. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kylmäaineeseen, jota kompressori kierrättää sisä- ja ulkoyksikön välillä. Kylmäaine sitoo itseensä ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka vapauttaa lämmön sisäilmaan. Koko prosessi kuluttaa ainoastaan noin viidenneksen siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. Mikäli ilmalämpöpumppua halutaan käyttää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan päinvastaisesti.

Ilma-vesilämpöpumpun & ilmalämpöpumpun asennus

Meiltä saat ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun asennuksen ammattitaidolla! Tarvittaessa saat meiltä apua myös oikeanlaisen ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun valinnassa, mukaanlukien toimituksen. Lisäksi opastamme kaikissa laitteen käyttöön liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Jo.Tek Oy tekee ammattitaidolla erilaiset ilmalämpöpumppujen asennustyöt toimialueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula ja koko Uusimaa.

Saat meiltä halutessasi kokonaisvaltaisen palvelun Avaimet käteen -periaatteella: Palvelumme kattaa ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun toimituksen ja asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen, opastuksen käyttöönotossa, sekä myöhemmin tarpeen vaatiessa huolto- ja korjauspalvelun.

Oikein säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla

Ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa ottaa huomioon Suomen ajoittain ankarat sääolosuhteet. Jo.Tek Oy tarjoaa laadukkaat Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat erinomaisesti myös talvipakkasille. Säätämällä ilmalämpöpumppu oikein saadaan siitä mahdollisimman tehokkaasti toimiva ja myös taloudellinen ratkaisu.

Palvelu kattaa ilmalämpöpumpun asennuksen, tarvittavien säätöjen tekemisen ja opastuksen käyttöönotossa. Jo.Tek Oy palvelee asiakkaita Uudenmaan alueella ja laajemminkin toimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Riihimäki ja Tuusula.

Mikäli heräsi kysyttävää ilmalämpöpumppuihin liittyen, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.