Ilmalämpöpumppu Helsinki

Ilmalämpöpumput Helsingin alueella

Olemme erikoistuneet ilmalämpöpumppujen ja muiden teknisten laitteiden asentamiseen ja huoltoon Helsingin alueella. Jo.Tek Oy:n ammattilaiset tarjoavat asiantuntevaa palvelua jo yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saat ennen kaikkea aina sujuvaa ja laadukasta palvelua, oli kyse sitten yksittäisestä laiteasennuksesta tai kokonaisvaltaisemmasta urakasta.

Saat tilattua kauttamme Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput, jotka voimme toimittaa asennuksen yhteydessä. Teemme tarvittaessa myös ilmalämpöpumppujen korjauksia sekä tarkistamme, että asennetut laitteet toimivat oikein. Tarjoamme palveluita lähinnä Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös laajemmin. Pyydä tarjous tai jätä soittopyyntö, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin ilmalämpöpumppuihin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin.

ilmalämpöpumppu toimintaperiaate

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate

Ilmalämpöpumppu rakentuu ulko- ja sisäyksiköstä, sekä kompressorista. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kompressorin ulko- ja sisäyksikön välillä kierrättämään kylmäaineeseen, joka sitoo itseensä ulkoilmasta saatavan lämpöenergian ja kuljettaa sen sisäyksikölle, joka puolestaan vapauttaa lämmön sisäilmaan. Koko prosessi kuluttaa vain noin viidesosan siitä sähköenergian määrästä, jonka ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. Jos ilmalämpöpumppua halutaan käyttää sisäilman viilentämiseen, säädetään prosessi toimimaan päinvastoin ja saadaan näin haluttu lopputulos.

Ilmalämpöpumppu parantaa myös sisäilman laatua ja samalla poistaa ilmasta turhaa kosteutta. Ennen kaikkea ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ja ekologinen lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka sopii useimpiin rakennuksiin. Investointi maksaa itsensä takaisin yleensä muutamassa vuodessa kohteesta ja laitteen säädöstä riippuen. Koska laitteen toimintaperiaate on suhteellisen helppo, on laitteen käyttö ja perushuolto myös yksinkertaista. Tärkeintä on muistaa pitää ilmalämpöpumppu puhtaana. Mikäli laitteen teho tai kunto mietityttää, kannattaa paikalle kutsua ilmalämpöpumppuihin erikoistunut huoltomies. Jo.Tek Oy tarkistaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Helsingissä perusteellisesti ja antaa arvion laitteen kunnosta. Säännöllisesti tehdyillä huoltotoimenpiteillä ilmalämpöpumpun käyttöikää saadaan pidennettyä huomattavasti ja samalla pystytään varmistamaan, että laite toimii asianmukaisesti.

Rakennukseen sopiva ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun valinnassa ja käyttöönotossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon Suomen ajoittain ankarat sääolosuhteet; oikealla tavalla säädetty ilmalämpöpumppu lämmittää kovillakin pakkasilla. Jo.Tek Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja erinomaisesti myös talvipakkasille soveltuvat Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput. Valitsemalla ja säätämällä ilmalämpöpumppu oikein varmistetaan, että se on mahdollisimman taloudellinen ja tehokas ratkaisu.

Autamme tarvittaessa valitsemaan Helsingissä sijaitsevaan kohteeseen parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun, joka tuo toivotun edun lämmityskustannuksiin. Laadukkaalla ilmalämpöpumpulla, jonka sisäyksikkö on sijoitettu oikein, voidaan lämmityskustannuksissa säästää jopa 40-60 prosenttia. Useimmiten suosittelemme sisäyksikön sijoittamista esimerkiksi eteiseen, olohuoneeseen tai muuhun avaraan tilaan, josta laite pystyy levittämään lämpöä tehokkaasti. Ulkoyksikön sijoituspaikka on valittava niin, että sisä- ja ulkoyksikön yhdistäminen onnistuu. Juurikaan muita rajoituksia ulkoyksikön asentamisessa ei ole.

Jo.Tek Oy varmistaa, että jokainen ilmalämpöpumppu on asennettu ja säädetty oikein käyttöönoton yhteydessä. Olemme asentaneet useita ilmalämpöpumppuja Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella ja suoritamme jokaisen työtehtävän huolella ja ammattitaidolla.

ilmalämpöpumppu helsinki
ammattitaitoinen ilmalämpöpumppu asennus

Ammattitaitoiset ilmalämpöpumppujen asentajat

Jo.Tek Oy myy, asentaa, säätää, korjaa ja huoltaa ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla ja laadukkaasti asiakkaille paikkakunnalla Helsinki. Valittujen ilmalämpöpumppujen asennuksen hoitaa aina pätevä ja ammattitaitoinen asentaja, joka auttaa samalla myös laitteen käyttöönotossa.

Voit tilata kauttamme niin ilmalämpöpumpun kuin laitteen asennuksen. Teemme myös tarvittavat huollot ja korjaukset, joilla varmistetaan, että ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti ja oikein. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!

Erikoisosaamiseemme kuuluu teknisten ja elektronisten laitteiden asennus- ja huoltotyöt. Teemme ammattitaidolla ilmalämpöpumppujen sekä ilmanvaihtokoneiden asennukset, korjaukset ja huollot.